raadgivning

Rådgivning

For den mindre og mellemstore virksomhed ligger beslutninger omkring it ikke altid øverst på prioriteringslisten. Som oftest ønsker de fleste virksomheder bare at have et it-system, der fungerer.

Dit it-behov er vores udgangspunkt som rådgivere og sparringspartnere. Vi har den fornødne uddannelse til at hjælpe dig med at træffe de rigtige til- og fravalg omkring din virksomheds it-miljø.

infoit’s it-konsulentydelser er omfattende. I den indledende beslutningsfase kan vi assistere virksomhedens ledelse med at skabe klarhed over løsningerne på markedet. Vi kan også rådgive i en it-indkøbsproces og hjælpe med at formulere kravspecifikationen, deltage i de indledende leverandørmøder samt sparre med jer i den endelige udvælgelsesfase.

Efterhånden som en virksomhed vokser, indfører nye systemer eller indgår samarbejde med kunder og leverandører, opstår der ofte et behov for integration af it-systemerne. Det kan eksempelvis være integration til online-ordresystemer, webshops eller elektronisk fakturering.

Tag infoit med på råd i denne proces, så du er sikker på, at dine it-løsninger er fremtidssikret og optimeret til dine behov. Det gælder også, hvis du bare ønsker uvildig tredjepartsrådgivning. Vi kender dit marked og ved, hvilke løsninger der passer bedst til din virksomhed.

I infoit rådgiver vi bl.a. om: