omos

Om infoit

infoit leverer it-ydelser og rådgivning til mindre og mellemstore virksomheder i en række forskellige brancher. Vi servicerer og leverer tilpasninger til  økonomisystemer og til rapporterings- og Business Intelligence-løsninger, og vi sørger for fleksibel og uhindret adgang via cloud-løsninger.

Vores fokus er Microsoft Dynamics NAV og C5, og vi hjælper med alt fra projektstyring, indkøb og levering til implementering og hosting.

Specialister – også i økonomi

infoit er en del af revisions- og konsulenthuset inforevision. Det betyder, at vi udover it også er specialister i økonomi og økonomistyring, og at vi har regnskabsmæssig indsigt. Vi tænker i hele løsninger og forstår, hvordan man omsætter it-systemer til værktøjer, der understøtter din forretning.

Kernen i vores ydelser er engagement, kvalitet og faglighed, der bliver leveret af veluddannede medarbejdere i en struktureret organisation.

Kompetent rådgivning og sparring

Mange års erfaring fra en bred vifte af brancher betyder, at vi kender din virksomheds basale behov inden for økonomisystemer. Du kan være sikker på at få kompetent rådgivning og sparring hos os. Vi leverer og implementerer udvalgte produkter fra førende leverandører.

Vores fokusområder

Microsoft Dynamics NAV og C5
Vi hjælper dig hurtigt og effektivt med at implementere en løsning, så du kan styre økonomien i din virksomhed med en moderne løsning. Vi er eksperter i Microsoft Dynamics NAV og C5 – herunder tillægsløsninger fra samarbejdspartnere, f.eks. Continia, der bl.a. leverer Payment Management, Collection Management og Document Capture.

Business Intelligence
Med en Business Intelligence-løsning kan du indsamle og forvandle rå data til letforståelige grafer og tabeller. Det giver indsigt i din virksomhed og åbner nye døre til vigtige beslutninger. Vi er eksperter i Acinta Intelligence Suite og Microsoft Power BI.

Hosting og cloud
Vi sikrer fleksibel og uhindret adgang til dine it-systemer, herunder økonomisystemer, Office-pakken og databaser. Hosting- og cloud-løsninger leveres fra infoit’s professionelle hostingcenter og fra samarbejdspartnere. Vores egne medarbejdere står klar med support og svar på dine spørgsmål.

Mere information

Simon Okkels, partner
T 3953 5000
so@info-it.dk