hosting-sub

Hosting

Hostede it-løsninger er velegnede til dig, der ikke vil bekymre dig om it, men bare forventer, at dine it-systemer altid er tilgængelige og virker.

I en hosting-aftale er det infoit, der sørger for, at dine it-løsninger og applikationer bliver forsvarligt drevet, overvåget og vedligeholdt. Du lejer en server af os, som er placeret i vores datacenter i et specialindrettet serverrum. Herfra varetager vi alle servicefunktioner og sikrer, at dine data er i sikkerhed, at du kan tilgå dine systemer døgnet rundt, og at dine systemer altid er tilgængelige.

For mange virksomheder kan det være dyrt selv at indrette et serverrum med de krav, der dertil hører. Strømforbruget er højt, og ofte er der ikke lagt en nødplan i tilfælde af nedbrud, indbrud, brand osv. Med en hosting-aftale er du fri for at bekymre dig om alt dette. I stedet kan du holde fokus på din forretning.

I infoit tilbyder vi forskellige løsninger og produkter i en hosting-model. Et af vores mest populære produkter er en hosted firmaserver dedikeret til den enkelte virksomhed. Indholdet på den hostede firmaserver bestemmer du selv, men den kan eksempelvis inkludere dit økonomisystem, Office-pakken, dine data og relevante databaser. Prisen på en hosted firmaserver er baseret på antallet af brugere, licenserede applikationer og mængden af data.

Fordele ved it-hosting:

  • Høj fleksibilitet – systemerne kan tilgås fra flere lokationer
  • Automatisk styr på den daglige backup
  • Høj adgangssikkerhed
  • Lave omkostninger