hosting-sub

It-drift

Med en it-driftsaftale hos infoit beholder du den fulde kontrol over dine it-systemer. Din virksomheds servere står på din virksomheds adresse; det er dine softwarelicenser, og det er din hardware. Vi sørger for at overvåge dine it-systemer, vedligeholde dem og holde det hele i luften. Skulle uheldet være ude, hjælper vi dig selvfølgelig også gerne med at udrede problemerne.

En it-driftsaftale med infoit er en oplagt løsning til den mellemstore virksomhed, der ikke har behov for, eller økonomi til at ansætte en dedikeret it-ansvarlig, men som stadig ønsker at bevare virksomhedens servere internt i huset.

Det kan ofte være lidt tilfældigt, hvor ansvaret for virksomhedens it-systemer er havnet. Typisk er det hos en it-kyndig, men ikke it-fagkyndig person. Det kan resultere i halve it-løsninger, der ikke er optimeret i forhold til resten af it-infrastrukturen, og som i værste fald ikke kan integreres med virksomhedens øvrige it-løsninger.

En it-driftsaftale med infoit sikrer, at du har adgang til de rette it-kompetencer. Vi er din eksterne it-afdeling, der proaktivt sikrer, at dine it-løsninger er fremtidssikret og optimeret i forhold til din forretning.

Fordele ved it-driftsaftaler

  • Bevar den fulde kontrol med dine it-løsninger
  • Få fuld adgang til infoit’s it-kompetencer
  • Opnå højere kvalitet i dine it-løsninger